Over Nojeq

Over NOJEQ

Wat wij doen

NOJEQ ontwerp en produceert Robinia houten speeltoestellen. Daarbinnen onderscheiden we twee hoofdgroepen.

  1. een assortiment standaard gecertificeerde Robinia houten speeltoestellen
  2. speciale speelconstructies volgens uw eigen idee of het ontwerp van uw klant

Voor wie

Wij leveren onze producten uitsluitend aan de eindgebruikers via bouw-, en infra-aannemers, groenbedrijven en speeltoestellenleveranciers. NOJEQ producten zijn ontworpen voor gebruik in de openbare ruimte zoals woonwijken, stadsparken, speeltuinen, zorginstellingen, recreatieparken en scholen.

Waarom kiezen voor Speeltoestellen en constructies van NOJEQ?

Het team van NOJEQ heeft ontdekt dat het bouwen van speelaanleidingen en toestellen op bijvoorbeeld groene schoolpleinen en in speelbossen, in de praktijk geregeld fout gaat. Meestal door gebrek aan kennis van de veiligheidsnormen. Het fantastische zelfgemaakte speelelement wordt dan afgekeurd. Een groot afkeurrisico vindt geen enkele opdrachtgever leuk. En op extra kosten zit écht niemand te wachten. Dat kan anders. Onze aanpak is daarom sterk gericht op het ‘foutloos’ kunnen bouwen van leuke en uitdagende speelconstructies en speeltoestellen.

Hoe we dat doen?

Dat doen we door onze normkennis en ervaring te verwerken in de ontwerptekeningen, een duidelijke bouwinstructie en zeer duidelijke markeringen op de onderdelen. Hierdoor is foutieve installatie of aanleg nagenoeg onmogelijk. Dat geeft een veilig en zeker gevoel! Het NOJEQ gevoel.

Afkeurrisico’s naar beneden en stevige toestellen bouwen!

Dat kan anders, dachten de broers Henk en Jan Willem van Middendorp. Na rijp beraad hebben zij de stap gezet en NOJEQ opgericht. Collega André met zijn organisatorische én technische achtergrond werd gevraagd om te helpen met het organisatorische deel van het vak. Ontwerpen, berekenen, interne controles en enzovoort. Zo houden Henk en Jan Willem de handen vrij om hun vakkennis te blijven gebruiken om dagelijks mooie Robinia houten speeltoestellen te maken

Zaken doen?

Sluit jouw visie op kwaliteit en veiligheid aan op die van NOJEQ? Laten we contact leggen, en toon jouw klanten het verschil! We helpen je graag.

Team NOJEQ