Duurzame Speeltoestellen

Duurzame speeltoestellen

Wilt u voor duurzaam gaan bij de inrichting van uw (speel)tuin? Kies dan voor de duurzame speeltoestellen van NOJEQ, die gemaakt zijn van Robinia hout.
Onze missie is het ontwerpen en bouwen van duurzame en kindvriendelijke speeltoestellen, vandaar de slogan “natuurlijk spelen met de juiste toepassing”.

Bij NOJEQ realiseren we deze missie via bouw-, en infra-aannemers, groenbedrijven en speeltoestellen leveranciers. Klik hier om meer te weten te komen over onze exacte doelgroepen. Het leuke is dat uw eigen hovenier kan optreden als Dealer van NOJEQ producten. Op deze manier creëren we een win-win.
Uiteraard spelen wij met ons assortiment in op de wensen van de eindgebruikers. Hierdoor zijn onze duurzame speeltoestellen speciaal ontworpen voor gebruik in (semi)openbare ruimte. Denk hierbij aan scholen, kinderdagverblijven, speeltuinen, woonwijken, stadsparken, zorginstellingen en recreatieparken. Wilt u meer weten over onze missie en wat ons onderscheidt van anderen? Klik dan hier.

duurzame speeltoestellen
duurzame speeltoestellen nojeq

Professionele Robinia hout speeltoestellen met certificering volgens de Europese normen EN-1176

Onze duurzame speeltoestellen zijn stuk voor stuk gemaakt van Robinia hout. Deze houtsoort heeft verscheidene voordelen, waarvan de lange levensduur en de goede afwerk mogelijkheden de grootste voordelen zijn. Verder is Robinia hout erg sterk, slijtvast, bestand tegen weersinvloeden en vandalismebestendig. Hierdoor gaan onze circulaire speeltoestellen langer mee, wat niet alleen gunstig is voor uw kosten maar ook voor de CO2 voetafdruk en het milieu.
Dit maakt Robinia hout ideaal voor het gebruik in open ruimte. Wanneer het speeltoestel dus eenmaal geplaatst is, heeft u er nauwelijks omkijken naar.
Verder geeft de duurzame houtsoort de speeltoestellen direct een natuurlijk karakter. Door de grillige vormen is elk speeltoestel uniek. Hiermee willen we onze missie “natuurlijk spelen” overbrengen op de kinderen die spelen op onze toestellen.

 • Duurzaam
 • Onderhoudsarm
 • Natuurlijk karakter

Duurzame speeltoestellen op maat

Naast ons standaard assortiment leveren we bij NOJEQ maatwerk. Zo kunnen we voldoen aan uw specifieke speeltoestel wensen. Uiteraard worden ook deze speeltoestellen ontworpen conform alle veiligheidseisen. Met deze aanpak focussen we ons op het foutloos en betrouwbaar bouwen van innovatieve en duurzame speeltoestellen. De uiteindelijke keuring van speeltoestellen op maar vindt plaats na de installatie.

Bent u op zoek naar duurzame speeltoestellen op maat? Vul dan formulier hieronder zo gedetailleerd mogelijk in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

duurzame robinia speeltoestellen

Vraag direct maatwerk aan!

  Contactpersoon (verplicht)

  Bedrijfsnaam

  E-mail (verplicht)

  Telefoon (verplicht)

  Uw ideeën (probeert u zo gedetailleerd mogelijk te beschrijven)

  Eventuele tekeningen of foto's