Speeltoestellen op Maat

Speeltoestellen op maat

Bent u op zoek naar een speeltoestel dat volledig aansluit op uw wensen en eisen? Bij NOJEQ produceren we speeltoestellen op maat naar de ideeën of ontwerpen van onze klanten. Daarbij maken we hoofdzakelijk gebruik van duurzaam Robiniahout.

Van speelhuisjes tot aan Robinia houten schommels en van klimtorens tot glijbanen, of allemaal in één. Deel uw ideeën via ons maatwerk offerteformulier en wij gaan bekijken hoe we uw ideale speeltoestel kunnen realiseren. Wilt u uw speeltuin thematiseren door bijvoorbeeld een Indianendorp, een speelpaleis of andere speciale speeltoestellen te plaatsen? Neem contact op met onze speeltoestel-ontwerpers en creëer een unieke speeltuin.

IMG_3331 - Bijgesneden
DSC_0308 - Bijgesneden

Uw zakelijke partner voor speeltoestel constructies

Bij NOJEQ leveren we onze Robinia speeltoestellen op maat enkel aan de eindgebruikers via bouw-, en infra- aannemers, groenbedrijven en speeltoestellenleveranciers. Wilt u deel uitmaken van onze klantenkring en partner worden van NOJEQ? Klik dan hier.

Onze Robinia Speelelementen en speelplaatsinrichtings-producten worden ontworpen voor het gebruik in openbare ruimtes. Denkt u hierbij aan woonwijken, stadsparken, speeltuinen, zorginstellingen, recreatieparken en scholen.

Voor al onze speeltoestellen maken we gebruik van Robinia hout. We kiezen voor deze houtsoort omdat Robinia hout onderhoudsarm is en ook onbehandeld een lange levensduur heeft, een duurzame keuze dus. Daarnaast heeft het een gunstige lijmbaarheid en buigbaarheid, waardoor het eenvoudig te bewerken is. Zo kunnen we door gebruik te maken van Robinia hout onze speeltoestellen op maat laten voldoen aan al uw unieke wensen en eisen.

 • Gecertificeerd & duurzaam Robinia hout
 • Conform alle veiligheidsnormen
 • Jarenlange ervaring in speeltoestellen

Veilige professionele speeltoestellen op maat

Onze ervaring leert dat de foutmarge in veel gevallen te groot is wat betreft de constructies van speeltoestellen op maat. Vaak wordt dit ingegeven door een gebrek aan kennis van de veiligheidsnormen. Wij van NOJEQ willen hier een eind aan maken. Onze aanpak is om deze reden gefocust op het foutloos en veilig bouwen van innovatieve en uitdagende speeltoestellen.

We doen dit middels onze ervaring en normkennis en korte lijnen met de keuringsinstanties voor speeltoestellen in Nederland. Deze elementen zijn de drijvende krachten achter onze ontwerptekeningen. Vervolgens zorgen we voor een duidelijke bouwinstructie, zodat we misverstanden tijdens de installatie kunnen voorkomen.

Heeft u vragen over onze speeltoestellen op maat en de constructies hiervan? Neem dan direct contact met ons op. We sparren graag met u, op weg naar een innovatief speeltoestel dat volledig voldoet aan uw wensen.

DSC03123 - 50% kleiner

Vraag direct maatwerk aan!

  Contactpersoon (verplicht)

  Bedrijfsnaam

  E-mail (verplicht)

  Telefoon (verplicht)

  Uw ideeën (probeert u zo gedetailleerd mogelijk te beschrijven)

  Eventuele tekeningen of foto's